Ο Ν. ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Κ. ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Η συνάντηση θα γίνει στο νέο Δημαρχείο Λευκωσίας στις 10.00.

Πρόκειται για την πρώτη σειράς συναντήσεων που οργανώνει ο Νίκος Τορναρίτης με τους απερχόμενους Δημάρχους για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα ζητήματα προτεραιότητας που έχουν οι τοπικές αρχές και απασχολούν ιδιαίτερα τους δημότες.

Η συνάντηση με τον κ. Γιωρκάτζη αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς ο απερχόμενος Δήμαρχος της πρωτεύουσας έχει παράξει σημαντικό έργο στη διάρκεια της θητείας του, ενώ είναι υποψήφιος για την ανάληψη της προεδρίας του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας.

Οι επερχόμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου σηματοδοτούνται από την εφαρμογή της μεταρρύθμισης και την συνένωση δήμων και υπηρεσιών, μια κεντρική πολιτική στο «Σχέδιο για την Λευκωσία» που ετοιμάζει ο Νίκος Τορναρίτης. Η μεταρρύθμιση περιλαμβάνει επίσης τη στενή συνεργασία του Δημάρχου Λευκωσίας με τον πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού για συντονισμό πολιτικής, υπηρεσιών και εφαρμογή μέτρων, μεταξύ άλλων σε πολεοδομικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Ο Ν. Τορναρίτης θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και να συνομιλήσει με στελέχη της Δημοτικής Διοίκησης Λευκωσίας.

Όλα τα νέα