Ο Ν. ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κοινός μας στόχος η στενή συνεργασία και η εφαρμογή της Μεταρρύθμισης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη στις 09:30 το πρωί συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς Ανδρέα Κωνσταντίνου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αγλαντζιάς. Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των απευθείας επαφών του με τους Δημάρχους των Δήμων που συνενώνονται και θα αποτελούν την επομένη των εκλογών της 9ης Ιουνίου, τον Μητροπολιτικό Δήμο της Λευκωσίας.

Ο Ν. Τορναρίτης είχε την ευκαιρία, στην διευρυμένη συνάντηση παρουσία των επικεφαλής των δημοτικών ομάδων, να ενημερωθεί για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αγλαντζιά, όσο και τα προβλήματα που απασχολούν ιδιαίτερα τους Δημότες Αγλαντζιάς, ένας από τους οποίους είναι και ο ίδιος ο Νίκος Τορναρίτης. Ακολούθησε ιδιαίτερη συνάντηση ανάμεσα στους Τορναρίτη και Κωνσταντίνου σε πολύ φιλικό κλίμα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας συνεχάρη τον Α. Κωνσταντίνου για το αξιόλογο έργο που έγινε επί της Δημαρχίας του στην Αγλαντζιά, υπογραμμίζοντας ότι θα αξιοποιήσει την εμπειρία που έχει αποκτηθεί από τους απερχόμενους Δημάρχους και πάνω σε αυτή θα προσθέσει τη δική του για την πρόοδο του συνόλου της Λευκωσίας.

Ο Ν. Τορναρίτης υπογράμμισε ότι στο πρόσωπο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, που διεκδικεί τη θέση του Αντιδημάρχου Αγλαντζιάς, βρίσκει ένα πολύτιμο συνεργάτη στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και συνοδοιπόρο σε κοινούς αγώνες.

Ο Ν. Τορναρίτης είπε επίσης ότι ακούει με προσοχή τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να αναπτύξει το δικό του “Σχέδιο για την Λευκωσία”, μια κεντρική παράμετρος του οποίου είναι η ομαλή μετάβαση και η εφαρμογή της Μεταρρύθμισης με τη συνένωση των υπηρεσιών και την αξιοποίηση των υποδομών των υφιστάμενων Δήμων. Βασική αρχή του Ν. Τορναρίτη είναι πως για την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού, απαιτείται η στενή συνεργασία με τους Αντιδημάρχους, καθώς και με τον επικεφαλής του Επαρχιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας.

Όλα τα νέα