ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Έμπρακτη συμβολή στο προτεινόμενο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο των Δημοτών

Την ετοιμότητα του να συνδράμει έμπρακτα στην υλοποίηση της πρότασης Νίκου Τορναρίτη για την θεσμοθέτηση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου των Δημοτών (ΑΠΔ), εξέφρασε ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Πέτρος Πασιαρδής στον υποψήφιο Δήμαρχο Λευκωσίας.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη, 27/2) ο Ν. Τορναρίτης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην ηγεσία του Πανεπιστημίου τις προτάσεις του για την Λευκωσία και να ανταλλάξει απόψεις για τους τρόπους συνεργασίας με τον Δήμο Λευκωσίας.

Ο Πρύτανης και οι συνεργάτες του συμφώνησαν, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και της υπηρεσίας του Κέντρου Επαγγελματικής και Διά Βίου Μάθησης , να ενσωματώσουν στο προτεινόμενο ΑΠΔ τις θεματικές του Ελληνικού Πολιτισμού, των Θεατρικών Σπουδών, της Ιστορίας, της Περιβαλλοντικής Ευθύνης και της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η πολύ εποικοδομητική συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που αναπτύσσει ο υποψήφιος Δήμαρχος με τα ακαδημαϊκά ιδρύματα της ευρύτερης Λευκωσίας.

Όλα τα νέα