Ο Ν. ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κ. ΠΕΤΡΟΥ

Συλλογικότητα για την εφαρμογή της Μεταρρύθμισης και τόνωση της τοπικής ανάπτυξης Αγίου Δομετίου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη στις 10:00 το πρωί συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Δομετίου Κώστα Πέτρου στο Δημαρχείο Αγίου Δομετίου.

Με τη συνάντηση αυτή, ο Ν. Τορναρίτης ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο επαφών του με τους απερχόμενους Δημάρχους Λευκωσίας Κ. Γιωρκάτζη, Έγκωμης Ζ. Κυριάκου, Αγλαντζιάς Α. Κωνσταντίνου και Αγίου Δομετίου Κ. Πέτρου, οι Δήμοι των οποίων συνενώνονται και θα αποτελέσουν τον Μητροπολιτικό Δήμο Λευκωσίας.

Βασικό αντικείμενο των επαφών αυτών είναι για τον Ν. Τορναρίτη η διαμόρφωση σφαιρικής εικόνας της προόδου για την μετάβαση στις νέες δομές που προβλέπονται με βάση την Μεταρρύθμιση. Παράλληλα, εστιάζει στα ζητήματα προτεραιότητας που θέτουν οι Δήμοι και απασχολούν τοπικά τους δημότες τους.

Σε σχέση ειδικά με τον Δήμο Αγίου Δομετίου, ο Ν. Τορναρίτης δίνει ιδιαίτερη προσοχή καθώς το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου είναι κατεχόμενο και έχει εκτενές μέτωπο ακριτικών συνοικιών. Αφού ενημερώθηκε από τον απερχόμενο Δήμαρχο Κώστα Πέτρου, τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την ευκαιρία που είχαν να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα.

Ο Ν. Τορναρίτης τόνισε ότι θα αντλήσει από τις εμπειρίες της εκεί τοπικής αρχής, δίνοντας βαρύτητα με δικές του προτάσεις στην ανάγκη για την τοπική ανάπτυξη του Αγίου Δομετίου.

Στην συνολική προσέγγιση του για την Μεταρρύθμιση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Τορναρίτης προτάσσει την ανάγκη στενής συνεργασίας με τον Επαρχιακό Οργανισμό και τους Αντιδημάρχους για την καλύτερη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και την αξιοποίηση των υποδομών.

Όλα τα νέα