Ενημερωτικό βίντεο Δημοκρατικού Συναγερμού στο πλαίσιο διεθνοποίησης των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στην Αμμόχωστο #GiveFamagustaBack

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός έχουμε ήδη ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης εντός κι εκτός χώρας με επίκεντρο τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο και το κυπριακό.

Με αυτό σαν γνώμονα έλαβε χώρα τηλεδιάσκεψη και ενημέρωση του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Ευρωβουλή κ. Μάνφρεντ Βέμπερ, συναντήσεις με όλους τους διαπιστευμένους Πρέσβεις στην Κύπρο, με φορείς και Οργανωμένα Σύνολα της Αμμοχώστου αλλά και νομικούς. Οι επαφές αυτές θα συνεχιστούν και στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η δημιουργία ενημερωτικού βίντεο για την Αμμόχωστο που στάλθηκε σήμερα σε όλους τους Ευρωβουλευτές, τους Επιτρόπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρχηγούς κομμάτων που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στους Πρέσβεις που είναι διαπιστευμένοι στη χώρα μας και στον εσωτερικό και διεθνή Τύπο.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός έχουμε φέρει στην πρώτη γραμμή τη διεθνοποίηση και προβολή του ζητήματος της Αμμοχώστου και των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας και συνεχίζουμε αταλάντευτα τις προσπάθειες για  επανέναρξη των συνομιλιών το συντομότερο, για μια δίκαιη επίλυση του εθνικού μας θέματος.

7.10.2020