Συγχαρητήρια Επιστολή στο νέο Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Tiny Kox – 26.01.2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Συγχαρητήρια Επιστολή προς Πρόεδρο ΚΣΣΕ από τον Επικεφαλή της Κυπριακής Αντιπροσωπείας κ. Νίκο Τορναρίτη

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού και επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), κ. Νίκος Τορναρίτης, απέστειλε χθες συγχαρητήρια επιστολή στο νεοεκλεγέν Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Tiny Kox.

Ο κ. Τορναρίτης στην επιστολή του κάνει αναφορά στις αυξανόμενες προκλήσεις στην Ευρωπαϊκή επικράτεια αλλά και στην ευρύτερη περιοχή όπως το μεταναστευτικό και την κλιματική αλλαγή, οι οποίες όπως αναφέρει επηρεάζουν δυσμενώς την ασφάλεια και ευημερία των λαών της περιοχής.

Κάνοντας ακόμη αναφορά στο Κυπριακό πρόβλημα και την πολιτική των δυο μέτρων και δυο σταθμών η οποία γίνεται ανεκτή στο χώρο του Συμβουλίου, ο κ. Τορναρίτης, ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Κυπριακή Αντιπροσωπεία είναι έτοιμοι να συμβάλουν και να στηρίξουν, με κάθε τρόπο, το έργο του νέου Προέδρου της ΚΣΣΕ στην περαιτέρω ενίσχυση της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Κράτους Δικαίου.

 

Λευκωσία, 26  Ιανουαρίου 2022

Ακολουθεί πιο κάτω αυτούσια η επιστολή του κ. Τορναρίτη: