Επίσκεψη στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου – 04.12.2019

Είμαστε σήμερα εδώ στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου. Αποτίουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα φόρο ξεχωριστής τιμής στους ευεργέτες, στους δωρητές, που πρώτα συνέλαβαν την ιδέα και την εφάρμοσαν στην πράξη. Προσέφεραν στην κυπριακή κοινωνία ένα ξεχωριστό ίδρυμα το οποίο φιλοξενεί ανθρώπους, που προσφέρουν αγάπη και προσφέρουν ισότιμα και το τονίζω στην κυπριακή κοινωνία.

Θέλουμε να συγχαρούμε τη διεύθυνση του ιδρύματος, τον Ανδρέα Θεοδώρου και όλο το προσωπικό. Πρέπει να πω ότι είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε, να μιλήσουμε με τους εκπαιδευόμενους του ιδρύματος και να δούμε στην πράξη όλο αυτό το μεγαλείο που συντελείται σε αυτό το ίδρυμα. Για να προσφέρουμε οι υπόλοιποι των πολιτών και να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια μπορούμε να αγοράσουμε όλα αυτά τα καλλιτεχνήματα που κατασκευάζονται, που δημιουργούνται σε αυτόν εδώ τον χώρο, ειδικότερα αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς, της αγάπης, της κατανόησης, της προσφοράς, της φιλανθρωπίας.

Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να περάσουμε και να καταθέσουμε τη σφραγίδα ανθρωπισμού μας εδώ στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου. Μαζί με τα συγχαρητήρια μας αγαπητέ Αντρέα, εμείς του Δημοκρατικού Συναγερμού, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας. Όχι γιατί πρέπει να αποτελέσει το συγκεκριμένο ένα ρητορικό σχήμα, αλλά γιατί μας κάνετε περήφανους κάθε φορά που βρισκόμαστε εδώ μαζί σας, μαζί με τις γυναίκες και τους άντρες που φιλοξενείτε σε αυτό το ίδρυμα.”