Επίσκεψη στις Κεντρικές Φυλακές εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού για παράδοση δώρων στα παιδιά κρατουμένων εν όψει εορτών 30.12.202

Τις κεντρικές φυλακές επισκέφθηκε σήμερα εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Τορναρίτης για να παραδώσει δώρα για τα παιδιά των κρατουμένων. Ο κ. Τορναρίτης δήλωσε για την επίσκεψη τα εξής:

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα, σε μία συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση με ένα και μόνο μήνυμα. Κανένα απολύτως παιδί να μην μείνει πίσω, κανένα απολύτως παιδί δεν πρέπει να βρεθεί στο περιθώριο ειδικά τούτες τις γιορτινές μέρες αλλά και τις μέρες τις δύσκολες που περνά ολόκληρη η κοινωνία. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο βρισκόμαστε εδώ για να στείλουμε το συγκεκριμένο μήνυμα και ευχαριστούμε πάρα πολύ τη διεύθυνση των φυλακών που μας υποδέχτηκε, που αποδέχτηκε τα δώρα και την εισήγησή μας για να στείλουμε τις ευχές και την αγάπη μας απ’ αυτό το μέρος. Όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού στηρίζει το συγκεκριμένο μήνυμα».

Από την πλευρά της η Διευθύντρια Φυλακών κ. Άννα Αριστοτέλους τόνισε:

«Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κ. Τορναρίτη και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους να μας επισκεφτούν αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων και να προσφέρουν δώρα σε όλα τα παιδιά των κρατουμένων μας. Ειδικά αυτές τις μέρες που έχουν περισσότερη ανάγκη από την οικογενειακή θαλπωρή. Για τους έγκλειστους συνανθρώπους μας θα ήθελα να ευχηθώ το 2021, η κοινωνία να γίνει πιο ανθρώπινη μαζί τους, να τους αποδεχτεί χωρίς διακρίσεις και χωρίς το στίγμα».”