Εκστρατεία ΑΓΑΠΗΣ για τα παιδιά της Κένυας – 02.11.2018

Στο πλαίσιο προώθησης της πολιτικής για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και έχοντας ως σκοπό τη στήριξη του βαρυσήμαντου ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κένυας, το Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με τον Επίτιμο Πρόξενο της Κένυας στην Κύπρο κ. Νίκο Τορναρίτη και τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γιάννη Γιαννάκη, διοργανώνει για ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο, συλλογή καινούργιων ή ελαφρά μεταχειρισμένων ειδών ρουχισμού και υπόδησης, σχολικών ειδών και ξηράς τροφής, με στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας του ορφανοτροφείου, των σχολικών μονάδων και των ιατρικών κέντρων που λειτουργούν υπό την ευθύνη της Ιεράς Μητρόπολης Κένυας.

Η περίοδος που δύναται ο κάθε πολίτης, οργάνωση ή φορέας να συνεισφέρει έμπρακτα αρχίζει από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018. Η συλλογή των ειδών θα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον χώρο στάθμευσης του Υπουργείου Εξωτερικών, καθημερινά, μεταξύ των ωρών 9.00 π.μ. – 2 μ.μ.

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ουσιαστική, όσο και συμβολική αξία και δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να προσφέρει αυτό που μπορεί για τη συνέχιση του ιεραποστολικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κένυας, το οποίο επιτελείται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Για περαιτέρω πληροφορίες, το κοινό μπορεί να αποτείνεται στο τηλεφωνικό κέντρο του Υπουργείου Εξωτερικών, στον αριθμό 22651000.